Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Haren

Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper uit Nieuwolda biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd
Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Baard valt in de prijzen
Bastiaan Paardekooper, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Nicole Baard sluit zich hier bij aan: ‘Bastiaan attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Wij zijn erg tevreden over de diensten van zijn hoveniersbedrijf. We laten onze tuin in etappes aanleggen. Er zijn al hele stappen gemaakt en we zijn erg tevreden met het resultaat tot op heden. We waren erg verrast toen we van TuinKeur te horen kregen dat we één van de prijswinnaars waren. We hebben gelijk na het bericht de hovenier gebeld, we dachten bijna dat het een grap was!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Bastiaan gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot en met november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.
Meer informatie over de actie is te lezen op www.hoveniersbedrijfpaardekooper.nl/acties of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Bastiaan Paardekooper via 06 – 12111432. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.